Voor wie?

“Ik kan weer genieten van het ademhalen. Bij Tai Chi en meditatie, wat ik graag doe in een groep, was het alleen maar worstelen met je adem, wat het precies niet moet zijn. Nu heb ik daar ook weer heel veel vrijheid en plezier en ruimte in. Zo langzamerhand begint het wel echt een groot verschil te maken.”

Cliënt, 43 jaar, op dit moment zonder werk, volgt de lessen vanwege hyperventilatie en burn-out, is in opleiding tot sportmasseur.

 

Er komen mensen bij mij met een grote variëteit aan vragen, klachten en ongenoegens. Het gaat vaak om wat vagere klachten, niet zo goed in je vel zitten, met als bijkomstigheid benauwdheid, gejaagdheid, chronische pijn, moeheid, depressieve gevoelens en dergelijke. Soms is de aanleiding een ingrijpende gebeurtenis zoals het verlies van werk of geliefden, een operatie of een ongeluk. Vaak is er dan sprake van (verborgen) hyperventilatie. Je ademt dan meer in dan uit.

 

Ook aandoeningen van de luchtwegen als astma en emfyseem zijn een reden om te komen. Naast het innemen van medicatie voelen cliënten de behoefte om zelf iets aan de ongemakken te doen. En soms zijn mensen gewoon nieuwsgierig naar wat dit bijzondere werk voor hen kan betekenen.

 

Kortom je bent van harte welkom

  • Als je 15 jaar of ouder bent
  • Als het niet lekker gaat met ademen en je wilt onderzoeken hoe dat komt
  • Als je inzicht wilt hoe daar in het dagelijks leven beter mee om te gaan
  • Als je open staat voor een zachte, soms meditatieve vorm van lichaamswerk
  • Als je, in beweging, de allesomvattende werking van de adem wilt onderzoeken
  • Als je nieuwsgierig bent naar de adem als bindende factor tussen lichaam, ziel en geest

Aanmelden?

Heb ik je interesse gewekt en ben je benieuwd naar het verdere verloop? Meld je aan via dietsi@hetnet.nl voor een telefonisch intakegesprek van max. 15 minuten.

Contact