Agenda

Individuele sessies

Individuele sessies zijn mogelijk op woensdag t/m vrijdag tussen 10.30 en 18.30. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Grondbeginselenworkshops

Al bewegend kun je de basisprincipes van ‘De ervaarbare adem’ leren kennen. Thema’s zijn het beleven van het eigen ademritme en de verschillende ademruimten. Ook komen er meer psychische thema’s aan bod: hoe ontwikkel ik veerkracht of hoe kan ik weerstand positief inzetten. We gaan op zoek hoe het hele lichaam bij de adem betrokken kan worden. Kijk ook bij ADEM & BEWEGING 

 

Data: 19 februari, 9 april, 11 juni 

 

Locatie; de Hoeksteen in Austerlitz 
Tijd: van 14 tot 17 uur 
Kosten: € 50,- 
Vanwege corona is er een maximaal aantal van 8 deelnemers. 

 

Workshops op aanvraag, voor specifieke doelgroepen zoals fysiotherapeuten en logopedisten, blazers en zangers, doktersassistenten, psychomotorisch therapeuten, vrijwilligers in de stervensbegeleiding. Vraag naar de mogelijkheden. 

 

Ademscholing/jaartraining

In september start een jaartraining van 10 lesdagen. Data in overleg met de deelnemers. Voor inhoud en doelgroep kijk bij JAARTRAINING

 

Enige kennis en ervaring van ‘De ervaarbare adem’ is een voorwaarde om mee te kunnen doen. Als voorbereiding kun je deelnemen aan een GRONDBEGINSELENWORKSHOP of/en een afspraak maken voor een individuele sessie. Ook het werkboek Adem & beweging kan een passende kennismaking zijn.

 

Werkboek: Adem & beweging

Een boek met veel achtergrondinformatie over 'De ervaarbare adem' en meer dan honderd oefeningen. Ook staan er tips in hoe bewegen op de adem het dagelijks leven kan verlichten. Het boek is rijk geïllustreerd en via een link kun je vijftien video's bekijken. Bekijk en bestel het boek hier.

 

Audiolessen

Tijdens de eerste lockdown is een serie van 8 audiolessen ontstaan. Elke les is opgebouwd rondom een aantal thema’s uit ‘De ervaarbare adem. De serie is voorzien van een handleiding en foto's van de hand van ademdocente Gabriëlle Barros Martins.

 

De serie kost € 150,- Een proefles met 2 thema's kost € 15,- Een lijst met de thema's is beschikbaar.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam en adres als je belangstelling hebt.

Aanmelden?

Heb ik je interesse gewekt en ben je benieuwd naar het verdere verloop? Meld je aan via dietsi@hetnet.nl voor een telefonisch intakegesprek van max. 15 minuten.

Contact