Agenda

Individuele sessies

Individuele sessies zijn mogelijk op dinsdag t/m vrijdag tussen 10.30 en 18.30. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ademscholing/jaartraining

Oktober 2021 is de jaarlijkse ademscholing voor lichaamsgerichte professionals gestart.

Instroming is mogelijk in januari 2022.

Voor inhoud en doelgroep kijk bij JAARTRAINING

 

Werkboek: Adem & beweging

Dit boek bevat veel achtergrondinformatie over 'De ervaarbare adem' en beschrijft een groot aantal oefeningen. Ook worden er tips gegeven hoe bewegen op de adem je dagelijks leven kan verlichten. Het boek is geschreven in samenwerking met Mariëlle Groenendijk, is rijk geïllustreerd en wordt begeleid door een vijftiental video's.

Bekijk het boek hier.

De illustraties zijn van de hand van Julia Hollweck.

 

Workshops

Workshops op aanvraag, voor specifieke doelgroepen zoals logopedisten, blazers en zangers, doktersassistenten, psychomotorisch therapeuten, vrijwilligers in de stervensbegeleiding. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Audiolessen

Een serie van 8 audiolessen, met elk 2 of 3 thema's kan worden besteld.

De serie kost € 150,- Een proefles met 2 thema's kost € 15,- Een lijst met de thema's is beschikbaar.

De serie is voorzien van een handleiding en foto's van de hand van ademdocente Gabriëlle Barros Martins

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam en adres als je belangstelling hebt.

Aanmelden?

Heb ik je interesse gewekt en ben je benieuwd naar het verdere verloop? Meld je aan via dietsi@hetnet.nl voor een telefonisch intakegesprek van max. 15 minuten.

Contact