Agenda

Individuele sessies

Individuele sessies zijn mogelijk op woensdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 18.30

 

De ademwerkplaats

Workshops zijn doorgaans op de zaterdagochtend en/of zaterdagmiddag en duren 3 tot 5 uur. De workshops hebben het karakter van een werkplaats. Elke deelnemer komt met zijn of haar vragen en werkt daaraan op eigen niveau, binnen het kader van de groep. Ervaringen worden uitgewisseld en geduid vanuit de anatomie van de adem en zijn wetmatigheden.

 

In Ademwerkplaats1 gaat het om de GRONDBEGINSELEN van mijn werk. Al bewegend worden die beleefd en onder woorden gebracht. Thema’s zijn onderzoek naar het eigen ademritme en het leren kennen van de kwaliteiten van de verschillende ademruimten. Steeds weer ervaren we hoe het hele lichaam bij de adem betrokken kan worden.

In Ademwerkplaats2 komen meer PSYCHOLOGISCHE THEMA'S aan bod, hoe ontwikkel ik veerkracht, hoe kan ik weerstand positief gebruiken, wat doet het met me als ik me gedragen voel door de kruk of de vloer.

Wil je weten hoe het er in een workshop aan toe gaat, kijk bij ADEM is beweging.

 

PROGRAMMA NAJAAR 2019

GRONDBEGINSELEN met als thema JE LICHAAM ALS JE HUISAPOTHEEK
19 oktober: ademritme en een gezonde spierspanning (eutonie)
16 november: ademritme en een veerkrachtige houding

Locatie: de Hoeksteen in Austerlitz
Tijd: van 14 tot 17 uur
Kosten: € 45,-

 

ADEMWERKPLAATS: de positieve kracht van weerstand
14 december van 10 tot 15.30 uur
Locatie: de Hoeksteen in Austerlitz
Kosten: € 65,-

 

Ademscholing/jaartraining

Bij voldoende belangstelling start najaar 2020 een ademjaartraining voor lichaamsgerichte professionals.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je meer wilt weten over de inhoud van de jaartraining.

 

Workshops

Workshops op aanvraag, voor specifieke doelgroepen zoals logopedisten, blazers en zangers, doktersassistenten, psychomotorisch therapeuten, vrijwilligers in de stervensbegeleiding. Vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden?

Heb ik je interesse gewekt en ben je benieuwd naar het verdere verloop? Meld je aan via dietsi@hetnet.nl voor een telefonisch intakegesprek van max. 15 minuten.

Contact