Agenda

Individuele sessies

Individuele sessies zijn mogelijk op woensdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 18.30.

Op dit moment alleen online of per telefoon.

 

Audiolessen

Een serie van 8 wekelijks audiolessen is beschikbaar tegen betaling van € 150,- Proefles € 15,- De serie is voorzien van foto's van de hand van ademdocente Gabriëlle Barros Martins en heeft als thema ‘In je midden komen’. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam en adres als je belangstelling hebt en maak het bedrag over op IBAN NL 97 TRIO 0198 553 218 t.n.v. ADEMBEWUST

Voor de achtergronden van deze serie zie mijn blog Ademen in de tussentijd.

 

Ademkwartiertjes

Alle geplande workshops zijn geannuleerd. Mariëlle Groenendijk geeft nu dagelijks een gratis online-‘ademkwartiertje’. Ook is er soms een online-workshop op zaterdagmiddag.

 

Ademen met Mariëlle  

www.mariellegroenendijk.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0629291343

 

Ademscholing/jaartraining

Najaar 2020 start een ademjaartraining voor lichaamsgerichte professionals. In juni en september zijn er oriëntatiedagen, waar kwaliteit en inhoud van de opleiding kan worden ervaren. Informeer naar de data.

Voor inhoud en doelgroep kijk bij JAARTRAINING

 

Workshops

Workshops op aanvraag, voor specifieke doelgroepen zoals logopedisten, blazers en zangers, doktersassistenten, psychomotorisch therapeuten, vrijwilligers in de stervensbegeleiding. Vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden?

Heb ik je interesse gewekt en ben je benieuwd naar het verdere verloop? Meld je aan via dietsi@hetnet.nl voor een telefonisch intakegesprek van max. 15 minuten.

Contact