Agenda

Individuele sessies

Individuele sessies zijn mogelijk op dinsdag t/m vrijdag tussen 10.30 en 18.30

 

De ademwerkplaats

Workshops zijn doorgaans op de zaterdagochtend en/of zaterdagmiddag en duren 3 tot 5 uur. De workshops hebben het karakter van een werkplaats. Elke deelnemer komt met zijn of haar vragen en werkt daaraan op eigen niveau, binnen het kader van de groep. Ervaringen worden uitgewisseld en soms geduid vanuit de anatomie van de adem en de ademwetmatigheden.

 

In Ademwerkplaats1 worden de GRONDBEGINSELEN geoefend, beleefd en onder woorden gebracht. Het gaat daar om het onderzoeken van het eigen ademritme en het leren kennen van de kwaliteiten van de verschillende ademruimten. Vooral vanuit de beweging ervaren we hoe het hele lichaam bij de adem betrokken kan worden.

In Ademwerkplaats2 gaat het om meer PSYCHOLOGISCHE THEMA'S, hoe ontwikkel ik veerkracht, hoe kan ik weerstand positief gebruiken, wat doet het met me als ik me gedragen voel door de kruk, het matras, de handen van een ander.

 

Ademscholing

Ik bied een scholing aan voor mensen die de adem meer in hun (lichaamsgerichte) beroep willen integreren. Studiedagen in dit kader vinden plaats in kleine groepen, op werkdagen. Data in onderling overleg.

Toetreden tot de scholing kan alleen na een grondige kennismaking met het werk in individuele behandelingen en een geregelde deelname aan de ademwerkplaatsen.

 

Workshops

Workshops op aanvraag, voor specifieke doelgroepen zoals logopedisten, blazers en zangers, doktersassistenten, psychomotorisch therapeuten, vrijwilligers in de stervensbegeleiding. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Data voor de ademwerkplaatsen worden in onderling overleg met belangstellenden afgesproken.

Data 2019 ADEMWERKPLAATS1: 2 maart en 6 april van 14 tot 17 uur, 22 juni van 10 tot 15 uur.

Data 2019 ADEMWERKPLAATS2: 9 februari, 16 maart, 6 april van 10 tot 13 uur en 22 juni van 10 tot 15 uur.

 

Wil je bericht krijgen over de activiteiten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden?

Heb ik je interesse gewekt en ben je benieuwd naar het verdere verloop? Meld je aan via dietsi@hetnet.nl voor een telefonisch intakegesprek van max. 15 minuten.

Contact